تجزیه و تحلیل روند: چیست و چرا مهم است؟

ساخت وبلاگ

رندی روزسل 14 اکتبر 2021 6 دقیقه بخوانید

Trend Analysis thumbnail

تحلیلگران تجارت همیشه به دنبال داده هایی هستند که بینش های ارزشمندی را در اختیار آنها قرار می دهد. تجزیه و تحلیل تاریخی ، به ویژه ، به مرتب سازی از طریق داده های گذشته برای پاسخ به آنچه اتفاق افتاده است ، می پردازد ، بنابراین مدیریت می تواند بفهمد چگونه تجارت می تواند از آن بهره مند شود.

در اصل ، آنها به دنبال روندها هستند. و نه به شکلی که پوکمون در امواج محبوبیت اصلی ملت ها را جارو کرد - هرچند که مطمئناً بسیار جالب بود. منظور ما این است که یافتن الگوهای در داده ها یا در غیر این صورت ، داده های مورد نظر آنها را با هم مشترک دارند. این امر به یک شرکت اجازه می دهد تا عملکرد کسب و کار را ارزیابی کند ، تکنیک های بهتر اطلاعات کسب و کار را ارائه دهد و در صورت لزوم اقدامات اصلاحی انجام دهد.

در این مقاله ، ما شما را با یک تکنیک آسان و در عین حال چشمگیر و در عین حال با بازده نتایج آشنا می کنیم که تحلیلگران در مرحله توصیفی-تجزیه و تحلیل روند اجرا می کنند.

تجزیه و تحلیل روند چیست؟

ما با پاسخ دادن دقیقاً تجزیه و تحلیل روند شروع خواهیم کرد. در حال حاضر ، ما می دانیم که این تمرین یافتن الگوهای در داده های شما است. اما ، البته ، بیشتر از آن وجود دارد.

در اکثر سازمان ها ، تجزیه و تحلیل روند - همچنین به عنوان تجزیه و تحلیل فنی شناخته می شود - برای نظارت بر معیارها و توسعه آنها به مرور زمان استفاده می شود. به همین ترتیب ، این تکنیک به تحلیل تاریخی مؤثر متکی است.

اگر قرار بود به تاریخ برگردید و توسعه اقتصادی یک کشور را در نظر بگیرید ، مراحل:

  • سعادت
  • رکود اقتصادی
  • افسردگی
  • بهبود

Trend pattes in a country’s various stages of economic development.

همین توسعه در مورد شرکت ها نیز صدق می کند. و بر اساس این تحلیل تاریخی ، ذینفعان می توانند در مورد آینده تجارت خود تخمین بزنند.

عوامل تجزیه و تحلیل روند چیست؟

اگر 5 سال گذشته به درآمدهای اپل نگاه کنیم ، نمودار زیر را خواهیم دید:

Trend analysis of Apple’s revenue values from January 1st 2015 to January 1st 2020.

این مسیر می تواند در مورد توسعه احتمالی فروش آینده ایده ای به ما بدهد ، درست است؟

مدیران و تیم های آنها از تجزیه و تحلیل روند با تمرکز بر عواملی که می توانند بر تجارت آنها تأثیر بگذارند ، استفاده می کنند. در برخی شرایط ، این عوامل تحت کنترل آنها هستند ، در حالی که در برخی دیگر - آنها اینگونه نیستند. سازمان های با کارایی بالا تجزیه و تحلیل روند بر روی عوامل داخلی و خارجی متمرکز هستند.

عوامل داخلی

به طور معمول ، یک عامل داخلی می تواند تحت تأثیر قرار گیرد. منظور ما از این ، متغیرهایی است که می توانند با تصمیمات مدیریت شکل بگیرند. به عنوان مثال ، عوامل داخلی می توانند باشند:

  • تخصیص نیروی انسانی ، سرمایه و پاداش

عوامل خارجی

از سوی دیگر عوامل خارجی بر توانایی یک کسب و کار برای دستیابی به اهداف و اهداف استراتژیک تأثیر می گذارد. عوامل خارجی رایجی که اغلب زیربنای تحلیل روند هستند عبارتند از:

  • رقبا
  • قانون گذاری
  • محیط های اقتصادی
  • محیط های سیاسی

نکته مهم این است که، حتی اگر یک شرکت واقعاً نمی تواند بر توسعه این عوامل تأثیر بگذارد، هنوز باید آنها را مطالعه کند. چرا اینطور است؟خوب، صرفاً به این دلیل که به آنها اجازه می‌دهد تصمیمات مهمی بگیرند و بینشی در مورد آینده داشته باشند.

به موقعیتی فکر کنید که مدیریت بتواند حرکات فروش را پیش بینی کند و ببیند که در شرف کاهش است زیرا کشوری که در حال فعالیت است احتمالاً وارد رکود می شود. شرکت نمی تواند از این نتیجه جلوگیری کند، اما کاری که آنها می توانند انجام دهند این است که بر اساس آن برنامه ریزی کنند. توقف پروژه‌های مخارج سرمایه‌ای بزرگ و تمرکز بر جریان‌های نقدی و کارآیی - اینها برخی از آمادگی‌های پیشگیرانه هستند که مدیریت باید در این سناریو انجام دهد.

رایج ترین انواع تحلیل روند چیست؟

تحلیل روند می تواند اشکال مختلفی داشته باشد. در اینجا، ما روی سه مورد از رایج‌ترین موارد استفاده که مدیران و تیم‌هایشان با آن‌ها مواجه می‌شوند، تمرکز می‌کنیم:

  • مدیریت اجرایی
  • مدیریت پروژه
  • تجزیه و تحلیل معاملات

ما به جزئیات بیشتر در مورد اینکه هر نوع چیست و چگونه یک شرکت ممکن است از آن برای سود بردن از تجارت خود استفاده کند، خواهیم پرداخت.

تحلیل روند در مدیریت عملکرد

به طور کلی هر مدیر و تیمش می توانند از تحلیل روند در مدیریت عملکرد خود استفاده کنند. در این زمینه، ما از این نوع تجزیه و تحلیل برای نظارت، پیشگیری یا اصلاح جنبه‌هایی از عملیات تجاری استفاده می‌کنیم که به طور بالقوه می‌تواند به عملکرد آسیب برساند.

بیایید به مثالی از مدیریت عملکرد از طریق تحلیل روند نگاه کنیم. فرض کنید که فردی در سازمان شما نیاز دارد هر روز در یک زمان خاص همان گزارش را ارائه دهد. اما سپس به زمان‌هایی که این شخص گزارش را ارائه می‌دهد نگاه می‌کنید و متوجه می‌شوید که همیشه دیر می‌آید - روند اینجا دائماً مهلت گزارش را از دست می‌دهد. بنابراین، بر اساس تجزیه و تحلیل ما، ما انتظار داریم که این الگوی کاهش کارایی کارکنان ادامه یابد.

Using trend analysis to find pattes in delivery and manage an employee’s performance.

مطمئناً گیرندگان این گزارش خوشحال نخواهند شد. بنابراین، ما باید دلیل تاخیر این شخص را پیدا کنیم. این را مدیریت عملکرد می نامند: نظارت بر عملکرد یک نفر، اصلاح آن در صورتی که مطابق با انتظارات مدیریت نباشد.

چگونه می توانیم مسئله را برطرف کنیم؟ما می توانیم بسیاری از ابزارها را برای درک علت اصلی استفاده کنیم. موردی که در اینجا بحث خواهیم کرد ، انواع مختلف زباله را در نظر می گیرد - یک عنصر اصلی در روش های لاغر. در اصل ، ما از شخصی که گزارش را آماده می کند ، سؤال خواهیم کرد تا بفهمد چه اتفاقی می افتد و چرا دیر شده است:

  • آیا این روند به خوبی مستند است؟
  • آیا آنها به خوبی آموزش دیده اند؟آیا آنها می دانند چگونه گزارش را تازه کنند؟
  • آیا آنها ایده روشنی در مورد الزامات و مهلت گزارش دارند؟
  • آیا آنها تمام اطلاعات مورد نیاز خود را برای به روزرسانی گزارش به موقع دارند یا آیا باید منتظر بمانند تا کسی به آنها بدهد؟
  • آیا شخصی وجود دارد که به طور بالقوه بتواند به آنها در ارائه سریعتر گزارش کمک کند؟
  • آیا آنها فرصتی برای بهینه سازی فرایند ، کوتاه تر و کارآمدتر می بینند؟

این سؤالات به ما کمک می کند تا درک کنیم که آیا زباله در این فرآیند وجود دارد یا خیر. به این ترتیب روند عملکرد را در نظر می گیریم و از برخی ابزارهای مدیریت عملکرد برای اصلاح روند استفاده می کنیم.

تجزیه و تحلیل روند در مدیریت پروژه

تجزیه و تحلیل روند در مدیریت پروژه برای مدیریت پرسنلی که درگیر یک فرآیند تحویل مداوم نیستند ، مناسب تر است. این شامل پیگیری واریانس در هزینه و عملکرد برنامه است. ما از این نوع تجزیه و تحلیل به عنوان یک مکانیسم کنترل کیفیت برای پیش بینی و مدیریت بهتر کارمندان ارائه پروژه های خود به موقع و در بودجه استفاده می کنیم.

Project management uses trend analysis to manage projects on time and within budget.

هر پروژه با یک پرونده تجاری ، یک پیش بینی هزینه و مزایای پیش بینی شده ای که این پروژه در طول عمر خود ارائه می دهد ، آغاز می شود. در همین حال ، تجزیه و تحلیل روند به ما امکان می دهد تا عملکرد ما در مقابل هزینه های پروژه و مزایای برنامه ریزی شده در ابتدا ، و همچنین نحوه عملکرد ما از نظر زمان بندی را کنترل کنیم.

تجزیه و تحلیل روند در تجارت

نوع سوم تجزیه و تحلیل روند در تجارت استفاده می شود. ما این تکنیک را برای مطالعه قیمت و حرکت حجم به عنوان ابزاری برای پیش بینی سنبله یا غوطه وری از اوراق بهادار معامله شده اعمال می کنیم. این نوع تجزیه و تحلیل معاملات برای متخصصان دارایی که شغل آنها شامل تجارت سهام ، کالاها یا ارزها است ، مرتبط است.

نکته مهمی که در اینجا باید به آن توجه داشت این است که این یک تکنیک بسیار سوداگرانه است و تا کنون یک علم دقیق نیست.

شرکت ها به طور معمول از قرار گرفتن در معرض کالای خود برای کاهش خطرات احتمالی مالی استفاده می کنند ، نه اینکه به تجزیه و تحلیل فنی به طور گسترده متکی باشند. نمونه هایی از کالاهای متداول معامله شده و محافظت شده عبارتند از:

بسیاری از مشاغل برای روند تولید خود به این کالاها احتیاج دارند. و برخی از استراتژی های محافظت از این امر مبتنی بر تجزیه و تحلیل روند است به این معنا که یافتن الگوهای در حرکات قیمت کالا به شرکتها این امکان را می دهد تا ایده ای در مورد چگونگی تحول قیمت با گذشت زمان کسب کنند.

Businesses base some hedging strategies on trend analysis to find pattes in commodity prices.

بر اساس آن ، آنها می توانند استراتژی های خود را تعریف کنند.

تجزیه و تحلیل روند: مراحل بعدی

همانطور که مشاهده می کنید ، تجزیه و تحلیل روند می تواند نقش مهمی در آینده یک تجارت داشته باشد. بر اساس تجزیه و تحلیل تاریخی ، این تکنیک به دنبال الگوهای است و موضوعاتی را که ممکن است یک شرکت را عقب نگه دارد برجسته می کند.

اگر سفر به سمت تحلیلگر تجارت را آغاز کنید ، به شرکت ها در زمینه های مشکل آنها توصیه خواهید کرد ، و همچنین راه هایی برای رفع آنها ارائه می دهید. علاوه بر این ، شما بخش مهمی از بهینه سازی عملکرد کسب و کار و تحریک رشد در شرکت خواهید بود. آیا به نظر نمی رسد که هدف نهایی شغلی باشد؟

علم داده را با کارشناسان صنعت بیاموزید

رندی روزسل

کارشناس تحلیلی تجارت

رندی روزسل یک کمربند سیاه و سفید Master Sigma و یک دارنده منشور CFA با فعالیت های اجرایی دیرینه در سازمان های کلاس جهانی است. جدا از پروژه های پیشرو در تغییر جهانی ، رندی همچنین از به اشتراک گذاشتن تخصص خود با متخصصان مشتاق لذت می برد ، که به وی الهام بخش است تا با همکاری 365 Data Science ، دوره مقدماتی را برای تجزیه و تحلیل کسب و کار ایجاد کند.

توصیه معامله گران با تجربه...
ما را در سایت توصیه معامله گران با تجربه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : حمید ابراهیمی بازدید : 45 تاريخ : سه شنبه 9 خرداد 1402 ساعت: 22:42