حاشیه سود خالص

ساخت وبلاگ

تیم محتوای Gocardless گروهی از متخصصان موضوع را در زمینه های مختلف از سراسر Gocardless تشکیل می دهد. نویسندگان و داوران در بخش های فروش ، بازاریابی ، حقوقی و امور مالی کار می کنند. همه دانش و تجربه عمیق در جنبه های مختلف فناوری طرح پرداخت و قوانین عملیاتی برای هر یک دارند. این تیم در برنامه های پرداخت خوب تثبیت شده مانند Dext Debit UK ، طرح SEPA اروپا و طرح ACH ایالات متحده و همچنین در طرح هایی که در اسکاندیناوی ، استرالیا و نیوزیلند فعالیت می کنند ، تخصص دارد. بیوگرافی کامل را ببینید

آخرین ویرایش آوریل 2022 - 2 دقیقه بخوانید

هنگامی که سلامت مالی شرکت خود را ارزیابی می کنید ، یا شرکتی که علاقه مند به سرمایه گذاری در آن هستید ، درک نسبت درآمد که به سود تبدیل می شود بسیار مهم است.

به همین دلیل ایده خوبی است که درک کاملی از مفهوم "حاشیه سود خالص" داشته باشید. اما حاشیه سود خالص چیست؟درست در فرمول حاشیه سود خالص ، درست در اینجا دریافت کنید.

حاشیه سود خالص چیست؟

حاشیه سود خالص یک نسبت مالی است که می توانید برای محاسبه درصد سود که مشاغل از کل درآمد خود تولید می کنند ، استفاده کنید.

به عبارت ساده ، میزان سود خالص در هر پوند درآمد را اندازه گیری می کند. حاشیه سود خالص یک شاخص عالی برای سلامت مالی یک شرکت است ، تا حدودی به دلیل اینکه در کلیه فعالیت های تجاری عوامل آن است. با ردیابی افزایش و سقوط حاشیه سود خالص شرکت خود ، می توانید بگویید که چه چیزی کار می کند ، چه چیزی نیست و سودهای آینده را بر اساس درآمد پیش بینی می کند.

فرمول حاشیه سود خالص

فرمول حاشیه سود خالص ، به ساده ترین شکل خود ، به شرح زیر است:

حاشیه سود خالص = (سود / درآمد خالص) x 100

با این حال ، برای استفاده از این فرمول حاشیه سود خالص ، باید بدانید که چگونه "سود خالص" را کسب کنید. خوشبختانه ، یک فرمول سود خالص وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید:

سود خالص = درآمد - COG (هزینه کالاهای فروخته شده) - هزینه های عملیاتی - بهره - مالیات

بیایید به یک مثال نگاه کنیم تا ببینیم چگونه می توان حاشیه سود خالص را در دنیای واقعی انجام داد. تصور کنید شرکت A حدود 100000 دلار فروش می کند. با این حال ، برای تولید کالاها 40،000 دلار هزینه دارد ، در حالی که شرکت A در کل 15000 دلار برای هزینه های عملیاتی از جمله مالیات و بهره هزینه کرده است. شما می توانید فرمول حاشیه سود خالص را به شرح زیر کار کنید:

حاشیه سود خالص = (100،000 - 40،000 - 15،000) / 100،000 = 0. 45 x 100 = 45 ٪

همانطور که مشاهده می کنید ، شرکت A دارای حاشیه سود خالص 45 ٪ است ، به این معنی که 45 ٪ از ارزش تمام فروش آنها سود است.

حاشیه سود خالص در مقابل حاشیه سود ناخالص

حاشیه سود ناخالص و حاشیه سود خالص چیزهای کمی متفاوت است. به عبارت ساده ، حاشیه سود ناخالص نسبت پول باقی مانده از درآمد پس از حساب کردن هزینه کالاها و خدمات (COGS) است. با این حال ، بر خلاف حاشیه سود خالص ، حاشیه سود ناخالص هزینه های عملیاتی و سایر هزینه ها مانند مالیات و بهره را به خود اختصاص نمی دهد.

این مهم است ، زیرا حاشیه سود ناخالص ممکن است دقیق ترین تصویر از سودآوری شرکت شما را به شما ندهد. به عنوان مثال ، اگر درآمد کسب و کار شما افزایش یابد ، ممکن است شما تحت این تصور باشید که احتمالاً سود نیز افزایش می یابد. با این حال ، حاشیه سود ناخالص هزینه های اضافی مانند افزایش مالیات را در نظر نمی گیرد ، که می تواند سودآوری کلی تجارت را کاهش دهد.

محدودیت های فرمول حاشیه سود خالص چیست؟

به طور کلی ، فرمول حاشیه سود خالص شاخص خوبی از سودآوری است. با این حال ، مهم است که به یاد داشته باشید که حاشیه سود خالص ممکن است تحت تأثیر فروش یک طرفه باشد ، مانند فروش یک دارایی ، که باعث می شود حاشیه تجارت به طرز فریبنده ای سالم به نظر برسد. علاوه بر این ، اگر از حاشیه سود خالص برای مقایسه مشاغل استفاده می کنید ، باید به یاد داشته باشید که شرکت ها در صنایع مختلف مدل های تجاری مختلفی دارند و مقایسه حاشیه سود خالص به سادگی کل داستان را نمی گویند.

همچنین لازم به یادآوری است که حاشیه سود خالص بینش دیگری در مورد رشد فروش/درآمد به شما نمی دهد ، در حالی که نمی تواند به شما کمک کند درک کنید که آیا هزینه های تولید به طور مؤثر مدیریت می شود یا خیر. مثل همیشه ، بهتر است از فرمول حاشیه سود خالص در هماهنگی با سایر معیارهای مالی ، مانند حاشیه سود ناخالص یا جریان پول نقد استفاده کنید تا درک بهتری از شرکت به عنوان یک کل بدست آورید.

ما می توانیم کمک کنیم

Gocardless به شما کمک می کند تا جمع آوری پرداخت را به صورت خودکار انجام دهید ، میزان مدیر تیم خود را در هنگام تعقیب فاکتورها باید با آن مقابله کنید. دریابید که چگونه Gocardless می تواند به شما در پرداخت های موقت یا پرداخت های مکرر کمک کند.

توصیه معامله گران با تجربه...
ما را در سایت توصیه معامله گران با تجربه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : حمید ابراهیمی بازدید : 37 تاريخ : چهارشنبه 15 شهريور 1402 ساعت: 12:38