درک نحوه عملکرد بازار ثانویه

ساخت وبلاگ

Stock trader

بازار ثانویه جایی است که سرمایه گذاران اوراق بهادار صادر شده قبلی را خریداری و می فروشند. این برای اقتصاد مهم است زیرا باعث ایجاد سرمایه می شود و بر اساس قوانین اقتصادی عرضه و تقاضا ، کشف قیمت را فراهم می کند. علاوه بر این ، نقدینگی را تقویت می کند و از آنجا که به شدت تنظیم می شود ، به شرکت کنندگان اطمینان می دهد که اطمینان حاصل می شود که تجارت با خیال راحت و با اندازه گیری پیش بینی انجام می شود. این چیزی است که شما باید در مورد بازارهای ثانویه بدانید.

برای شناسایی و شروع سرمایه گذاری در بازارهایی متناسب با اهداف ، جدول زمانی و مشخصات ریسک ، با یک مشاور مالی کار کنید.

بازار ثانویه ، توضیح داده شد

هنگامی که یک شرکت اوراق بهادار صادر می کند ، آنها در بازار اولیه ایجاد می شوند. پس از صدور اوراق بهادار ، آنها در بازار ثانویه خریداری و فروخته می شوند. اگر سهام تازه صادر شده را از مایکروسافت خریداری می کنید ، در حال خرید سهام منتشر شده در بازار اولیه هستید. به طور معمول ، سهام سهام جدید توسط سرمایه گذاران بزرگ در بازار اصلی خریداری می شود. پول سرمایه گذاران که سهام جدید مایکروسافت را خریداری می کنند توسط این شرکت برای تأمین اعتبار فعالیت های خود استفاده می شود. سرمایه گذاران کوچکتر در بازار ثانویه تجارت می کنند.

پس از صدور اوراق بهادار ، سرمایه گذارانی که در ابتدا آنها را از مایکروسافت خریداری کرده اند ، آنها را به سرمایه گذاران که می خواهند سود کسب کنند ، می فروشند. هنگامی که سرمایه گذاران شروع به خرید سهام مایکروسافت از یکدیگر و نه از شرکت می کنند ، آنها در بازار ثانویه تجارت می کنند. پول از خرید و فروش سهام مایکروسافت در بازار ثانویه ، به شرط افزایش قیمت ، سود برای سرمایه گذاران است. مایکروسافت قبلاً بودجه خود را از مسئله سهام خود از سرمایه گذاران که سهام را مستقیماً از غول فناوری در بازار اولیه خریداری کرده اند ، دریافت کرده است.

بازیکنان اصلی در بازار ثانویه ، دلالان دلال هستند که تجارت و همچنین شرکت ها و افراد خصوصی را تسهیل می کنند. سایر بازیکنان اصلی واسطه های مالی مانند بانکها ، موسسات مالی غیر بانکی و شرکتهای بیمه به همراه ارائه دهندگان خدمات مشاوره مانند کارگزاران بورس سهام هستند.

نقش بازار ثانویه

Share prices digitally displayed

نقش بازار ثانویه به دلایل مختلف مهم است. بازار ثانویه به پیشرفت اقتصاد کمک می کند و معمولاً شاخص اصلی در هدایت فعالیت اقتصادی است. این به عنوان فشارسنج فعالیت اقتصادی عمل می کند. کارکردهای دیگر بازار دوم عبارتند از:

  • بستر سرمایه گذاری - بازار ثانویه بستری برای سرمایه گذاران است که بتوانند اوراق بهادار و فروش اوراق بهادار را از یکدیگر و از یکدیگر بخرند.
  • بازار مداوم اوراق بهادار - بازار ثانویه به طور مداوم برای تسهیل اوراق بهادار تجارت بین شرکت کنندگان خود فعالیت می کند. تعداد زیادی از اوراق بهادار بسیاری از شرکتهای بزرگ ، متوسط و کوچک وجود دارد. اگر یک سرمایه گذار یک سرمایه گذاری را دوست ندارد ، انتخاب بیشتری وجود دارد.
  • نقدینگی - نقدینگی توانایی یک دارایی است که به سرعت به پول نقد تبدیل می شود. اوراق بهادار معمولاً نسبت به دارایی های فیزیکی مایع تر است ، اما نسبت به خود نقدی و سپرده های تقاضای بانکی کمتر نقدینگی هستند. نقدینگی در بازار ثانویه به سرعتی است که با استفاده از آن می توان اوراق بهادار خریداری و فروخته شد بدون ایجاد نوسانات زیاد. با افزایش حجم برای امنیت ، نقدینگی نیز افزایش می یابد. نقدینگی در اقتصادهای پیچیده ارزشمند است.
  • هزینه های معاملات - بازار ثانویه هزینه های معاملات مرتبط با خرید و فروش دارایی های مالی را به دلیل حجم بالای معاملات کاهش می دهد.
  • ایمنی برای پول سرمایه گذار - بازار ثانویه برای اقتصاد ما و نقدینگی و تشکیل سرمایه آن بسیار حیاتی است که توسط دولت به شدت تنظیم می شود. این آیین نامه اطمینان حاصل می کند که کلاهبرداری حداقل خواهد بود.
  • به سرعت به اخبار واکنش نشان می دهد - بین اخبار اقتصادی و شرکت و تأمل آن در قیمت اوراق بهادار ، تأخیر زمان بسیار کمی وجود دارد.

انواع اوراق بهادار بازار ثانویه

انواع اصلی اوراق بهادار که در بازار ثانویه تجارت می کنند به سه دسته گسترده تقسیم می شوند:

  • اوراق بهادار با درآمد ثابت-اوراق بهادار نمونه ای از اوراق بهادار با درآمد ثابت است که در بازار ثانویه تجارت می کند. درآمد حاصل از آنها ثابت است زیرا سرمایه گذار در اوراق قرضه پرداخت های بهره ثابت را دریافت می کند و مدیر اصلی در سررسید است.
  • اوراق بهادار با درآمد متغیر-سهام و مشتقات به عنوان اوراق بهادار درآمد متغیر طبقه بندی می شوند زیرا درآمد آنها با عرضه و تقاضا متفاوت است.
  • اوراق بهادار ترکیبی - بدهی های قابل تبدیل نوعی امنیت ترکیبی است که دارای ویژگی های بدهی و حقوق صاحبان سهام است.

انواع بازارهای ثانویه

این اوراق بهادار در دو نوع اصلی بازارهای ثانویه تجارت می کنند. این بورس اوراق بهادار و بازار بدون نسخه است. بورس اوراق بهادار یک بستر تجاری متمرکز است. نمونه ای از بورس اوراق بهادار نیویورک است. تجارت از طریق مبادله انجام می شود و خریداران و فروشندگان هرگز ملاقات نمی کنند. مبادله ای است که سرمایه گذاران می توانند به دلیل نظارت نظارتی ، معاملات را بدون ترس انجام دهند.

نوع دوم بازار ثانویه بازار بدون نسخه (OTC) است. هیچ بستر معاملاتی متمرکز وجود ندارد. در عوض ، بازار OTC شبکه گسترده ای از رایانه ها و تلفن ها است. در بازار OTC رقابت زیادی وجود دارد که همه با بهترین قیمت دست و پنجه نرم می کنند. طرفین بازار OTC با یکدیگر برخورد می کنند ، بنابراین خطر بیشتری نسبت به هنگام تجارت از طریق مبادله وجود دارد.

خط پایین

Handshake

بازارهای ثانویه بخش مهمی از اقتصاد عملکردی است. بازار ثانویه از یک سیستم عظیم به هم پیوسته از معاملات مستقل تشکیل شده است. از طریق این سیستم و بر اساس نیروهای اقتصادی عرضه و تقاضا ، اوراق بهادار فردی که مورد معامله قرار می گیرند به سمت ارزیابی بازار منصفانه هدایت می شوند. اوراق بهادار فردی ارزش اقتصادی افزوده را بدست می آورد. در نتیجه فعالیت بازار ثانویه ، تقریباً هر قیمت بازار در اکثر بخش های اقتصادی ، برای دارایی های واقعی و دارایی های مالی ، کارآمدتر است.

نکاتی در مورد سرمایه گذاری

  • اگر آماده تنظیم سبد سرمایه گذاری خود هستید ، یک مشاور مالی می تواند به شما کمک کند. پیدا کردن یکی لازم نیست که دشوار باشد. ابزار تطبیق مشاور مالی SmartAsset می تواند شما را فقط در چند دقیقه به مشاوران مالی منطقه خود متصل کند. اگر آماده هستید ، اکنون شروع کنید.
  • اگر می خواهید تخمین هایی از نحوه انجام سرمایه گذاری های خود را ببینید ، به ماشین حساب سرمایه گذاری SmartAsset بروید. با وارد کردن فقط چند متغیر ، می توانید اطلاعات زیادی کسب کنید.

اعتبار عکس: © iStock.com/freshsplash ، © iStock.com/ismagilov ، © iStock.com/metamorworks

توصیه معامله گران با تجربه...
ما را در سایت توصیه معامله گران با تجربه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : حمید ابراهیمی بازدید : 48 تاريخ : چهارشنبه 10 خرداد 1402 ساعت: 0:24